Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ, ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.


Πρώτη μέρα του Δεκέμβρη ημέρα Τετάρτη. Αυτή η ημέρα ίσως καταγραφεί ημέρα σταθμός, για την ιστορία της Ελλάδας. Στο βαθύ σκοτάδι που σκεπάζει τη χώρα μας, τη μέρα αυτή άναψε μια "ΣΠΙΘΑ" !!! Μια "ΣΠΙΘΑ" ελπίδας, για να αποτινάξουμε τον ζυγό που μας βαραίνει.... Ένα φως.... μια οδός διεξόδου στο λαβύρινθο που........
βρισκόμαστε... ΑΥΤΗ ΤΗ "ΣΠΙΘΑ" ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΨΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΙΚΗΣ!!! Είχα τη τύχη να είμαι μια απ'αυτες, που παρακολούθησα από κοντά την ομιλία του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ. Ο λόγος του μας συντάραξε!!! Λόγος καταγγελτικος και οξύς για τους προδότες του έθνους μας!! Επαναστατικός και ουσιαστικός ως προς τις λύσεις στα μεγάλα αδιέξοδα . Μια ομιλία φωτιά που συγκλόνισε όλους τους παρευρισκομένους. Μια ομιλία καταπέλτης! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΟΥΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΜΕΣΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!! Παραδώσανε την χώρα μας εν λευκώ στους διεθνείς τοκογλύφους !!! Μίλησε για το πολιτικό σύστημα της χώρας μας, για Εθνικά θέματα,για κρυφές βλέψεις γειτόνων,για εξάρτηση της χώρας μας από την Αμερική, καθώς και για σχέδια αφελληνισμού, και διαμελισμου του Ελληνικού κράτους. Είπε. Η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει ηθική νομιμοποίηση με 20% εκλογική δύναμη στις πρόσφατες εκλογές του Νοεμβρίου, και κάλεσε τον Ελληνικό λαό σε "ανυπακοή".

Επίσης είπε, ότι οι αντιδράσεις απέναντι στα μέτρα θα πρέπει να έχουν χαρακτηριστικά απελευθερωτικού αγώνα.

Όσοι παρευρεθηκαμε στην ομιλία, όλοι δηλώσαμε συμμετοχή στο Κίνημα Ανεξαρτητων Πολιτών. Στο χέρι μας είναι Ελληνες, αυτή η "ΣΠΙΘΑ" να φουντώσει απ'τη μια άκρη ως την άλλη άκρη της Πατρίδας μας και να γίνει η καθαρτήρια φωτιά που θα μας σώσει!!! ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΓΙΑ ΤΗ ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΣ ΤΙΣ ΣΒΗΣΜΕΝΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ!

Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.

Υ.Γ.

ΕΛΛΗΝΕΣ,

ΑΝΥΠΑΚΟΗ- ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ- ΑΝΥΠΟΤΑΓΗ, στους δυνάστες μας.

Μαριζα Δρ.
ksipnistere

1 σχόλιο: