Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Άμεση Δημοκρατία, κανείς αριστότερος, τέλος στην εκπροσώπηση

Στεφανία Λυγερού

Αποφάσισαν οι κομματάρχες να μιλήσουν για άμεση δημοκρατία, που όμως θα γίνει μέσω της εκλογής τους. Δημοψήφισμα λέει για μνημόνιο και φασισμό, ΑΛΛΑ ψηφίζοντάς τους!!!!!..
Δηλαδή δεν μπορούμε να απαντήσουμε με ένα ναι ή όχι, πρέπει αναγκαστικά να τον εκλέξουμε τον πάσα ένα, να τον κάνουμε υποχρεωτικά κυβέρνηση, για να συνεχίσει από εκεί που άφησαν οι τωρινοί το ξεπάστρεμα.

Άμεση δημοκρατία σημαίνει να ερωτάται ο λαός για τα πάντα με δημοψηφίσματα.
Λάθος μεταφράσεις έχετε κάνει κύριοι. Και δεν ευθύνονται οι έννοιες, εσείς δίνετε την ερμηνεία που σας βολεύει στο καθετί.

…………………………………………………….

Η ευθύνη στον πολίτη

Για να κάνεις τον πολίτη υπεύθυνο ΑΡΚΕΙ να του δώσεις την ευθύνη!! Ό,τι άλλο παίζει ως θεωρία είναι ήδη δοκιμασμένο και έχει περίτρανα αποδειχθεί ότι είναι ΛΑΘΟΣ, καθώς επίσης (δύο τα κακά) κάθε άλλο σενάριο δημοκρατίας (εκτός της άμεσης) προσβλέπει σε ηγεμονεύσεις, και άρα εξουσίες, και άρα απυρόβλητο, και άρα όχι ισονομία.

……………………………………………………..

Ποιος φοβάται την πλειοψηφία; Δες ποιος και θα ξέρεις και το γιατί

Αυτοί που ΔΕΝ θέλουν να αποφασίζει η πλειοψηφία θεωρούν τον λαό ανάξιο να βγάζει σωστά πορίσματα, πιστεύουν ότι μόνο οι ίδιοι (και κάποιοι άλλοι ελάχιστοι) μπορούν να κρίνουν και να αποφασίζουν σωστά (αριστότεροι) και άρα πρέπει εκείνοι οι κάποιοι λίγοι έξυπνοι να ορίσουν το σωστό που θα αφορά και τους πολλούς.

Μέχρις εδώ ήταν η χάρη σας κύριοι. Ήρθε το τέλος της εκπροσώπησης, το τέλος των αριστότερων, το τέλος των εξουσιών, το τέλος των κομμάτων, το τέλος των ηγετών, το τέλος των προβάτων. Πρώτη φορά στη χώρα την κανονική δημοκρατία θα φέρουμε -και όχι μόνο-, θα λειτουργήσει κιόλας!!!! Μας κατάντησαν πάνσοφους οι ούννοι οι βάρβαροι.
ksipnistere.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου