Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Γιατί κλαίει η Ελευθερία μπαμπά ?

Τί έγινε ρε παιδιά την 25η Μαρτίου στην πλατεία του Ωρωπού? έκλαιγε η Ελευθερία η μου φάνηκε? και μάλιστα με μαύρο δάκρυ?
Τελικώς αντιλαμβάνομαι ότι η νεολαία του Ωρωπού έχει κάτι να μας πεί,κάπως διαφορετικά βλέπουν τα πράγματα από τους "προύχοντες"και τους "κατέχοντες" που καμάρωναν σαν γύφτικα σκεπάρνια με περηφάνια την Ελληνική απελευθέρωση την ώρα που δουλεύουν φανερά και μή για την Ελληνική υποδούλωση.
Ξέρετε κύριοι ύπάρχουν και κάποιοι που νοιώθουν πλέον την θηλειά να σφίγγει πάρα πολύ γύρω από τον λαιμό τους, ανάμεσα σε αυτούς είναι και οι νέοι μας που το μόνο που βλέπουν μπροστά τους είναι η απόλυτη δουλεία η σκλαβιά και δέν ξέρω αν μπορεί εύκολα κάποιος να τους πείση για το αντίθετο.
Θα χρειαστή να δουλέψετε κύριοι πάνω σε αυτό δίνοντας λύσεις και όχι μιζιές σε ένα ξεχαρβαλωμένο σύστημα για να συντηρήτε τα προσοδοφόρα παιχνίδια σας
στην πλάτη ανυποψίαστων πολιτών, θα χρειαστή να γίνεται αλήθινά δημόσιοι λειτουργοί και να δείξετε ότι δεν σας ενδιαφέρη το ατομικό αλλά ΜΟΝΟΝ το συλλογικό συμφέρον, θα χρειαστή να κάνετε τον πολίτη που θέτη το μέλλον του στα χέρια σας να νοιώση ξανά ότι μπορεί να καθορίσει την ζωή του και ναι αυτο μπορεί να γίνει έστω και σε τοπικό επίπεδο, θα χρειαστή να γίνετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καινοτόμοι κύριοι γιατί αν δεν το κάνετε τότε στα μάτια αυτής της μεγάλης μερίδας του λάου θα είστε για πάντα κάτι απρόσωπα και άψυχα πλασματάκια που καμαρώνουν στήν καινούργια τους κουστουμιά δίπλα σε μιά περήφανη κατά τα άλλα Ελευθερία που βογγάει μισοπεθαμένη κλαίγοντας με μαύρο δάκρυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου