Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Μέγα σκάνδαλο στον ΠΓΣ από Κυριακού - Χαραμή με την ανοχή των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ


Διέλυσαν τον σύλλογο και εξαφανίζονται - Μέγα σκάνδαλο στον ΠΓΣ από Κυριακού - Χαραμή με την ανοχή των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
Share
Σύμφωνα με πληροφορίες διαλύθηκε το Δ.Σ του ΠΓΣ και θα παραμείνει ορφανό μετά την παραίτηση των μελών του συμβουλίου που ανήκει στον Μίνωα Κυριακού και οι οποίοι "πούλησαν" τον σύλλογο στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του.

Πήραν έναν σύλλογο και με την ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ κρατική επιχορήγηση του διεθνούς μήτιγκ "Τσικλητήρεια" τον χρησιμοποίησαν για να βγάλουν κέρδη επί σειρά ετών. Από κάθε χορηγό έπαιρναν χιλιάδες ευρώ χωρίς ποτέ να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν για το που πήγαιναν τα ...

χρήματα. Ο Κυριακού που είναι υπόδικος και καταδικασμένος άφησε μαζί με τον ...

Σπήλιο Χαραμή έναν διαλυμένο σύλλογο με απλήρωτους αθλητές και φεύγουν νύχτα χωρίς ΟΎΤΕ ένας κρατικός φορέας να τους ζητήσει τον λόγο για όλα όσα έκαναν κατά την θητεία τους. Αυθαίρετες εκτάσεις μέσα στο Πεδίον του Άρεως, κατεστραμμένο κλειστό προπονητήριο που δεν συντήρησαν και με χρέη απέναντι σε αθλητές και προπονητές σηκώνονται να φύγουν.

Γιατί νομίζετε ότι φωνάζουμε και λέμε ότι δεν υπάρχει κράτος και δικαιοσύνη; Η διαπλοκή των ΜΜΕ καλύπτει το θέμα και οι άνθρωποι που τον στήριξαν ήταν κατέξοχήν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος(γκρεμίστηκε μέσα σε λίγες ημέρες όλος ο ..μύθος περί ρομαντικού παράγοντα με την ήττα και τώρα με την διάλυση ενός συλλόγου τον πρόεδρο του οποίου στήριξε στην ΕΟΕ)και οι δημοσιογράφοι Φίλιππος Συρίγος και Νίκος Παπαδογιάννης.

Ένα σύστημα που έκλεισε τα μάτια σε ένα σκάνδαλο που αφορά τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας. Εμείς θα δημοσιεύουμε φωτογραφίες από τους πολιτικούς που πήγαιναν στο μήτιγκ και τις γιορτές του και έγλειφαν τον Κυριακού.

Και να πείτε στην Μαρί Κυριακού να συνεχίσει τις κοινωνικές εκπομπές της με ...ευαισθησία απέναντι στους απλήρωτους αθλητές και προπονητές. Ξεπεράστηκε κάθε όριο και χάθηκε η ντροπή.
Πηγή: ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου